Onze diensten

mestscheiden

Mestscheiden

Mestscheiden biedt u veel voordelen. Door mest op te splitsen in een dikke en dunne fractie wordt uw bedrijfsvoering efficiënter en duurzamer. Tegen een scherpe prijs bieden wij een unieke capaciteit.

Gülleseparation

Mestscheiden voor afzet

Wilt u uw mest scheiden voor afzet? Ook dan kunt u rekenen op de snelle, deskundige werkwijze van Maverko. In aanzienlijk korte tijd regelen wij voor u het hele proces tegen goede condities.

Mestscheider Maverko

Mestscheiden – boxenstrooisel

Met een compleet zelfvoorzienende machine verzorgt Maverko het mestscheiden voor boxenstrooisel. Dit is goed voor uw portemonnee, de duurzaamheid van de veestapel én uw koeien.

dille oogsten zaaien Maverko

Zaaien en oogsten

De meest stressgevoelige periodes in de agrarische bedrijfsvoering: de zaai- en oogsttijd. U bent sterk afhankelijk van het weer en vaak moet het werk binnen korte tijd worden geklaard.

vaste mest en transport

Vaste mest en transport

U wilt los gestort afval of bijvoorbeeld slib laten vervoeren? Maverko heeft eigen containerauto’s waarmee we voor u vast materiaal en groenten vervoeren. U kunt ook vloeistofcontainers huren.

mixen en verpompen

Mixen en verpompen

Mestzak laten mixen? Uw silo leegpompen over de rand? Op grote afstand direct mest verpompen naar een container op het veld? Welke vraag u ook heeft: wij zoeken de beste oplossing.

Door jarenlange ervaring is MaVerko uw specialist in het zaaien en oogsten van groenten en kruiden én de levering en het strooien van vaste mest en compost. Kwaliteit en flexibiliteit staan daarbij zeer hoog in het vaandel.