Over MaVerko

Onze missie

Er zijn voor onze klanten. Op het juiste moment, met onze innovatieve machines en de best passende oplossing voor elke uitdaging. Vakkundig, efficiënt en betaalbaar. Dat is onze missie en onze passie. We zijn flexibel en betrouwbaar tegelijk. U kunt altijd op ons rekenen.

Onze werkwijze

Moet er vandaag nog een klus worden geklaard? Dat regelen we. Zoekt u naar manieren om efficiënter te werken? We maken graag samen met u een plan van aanpak voor de langere termijn. We hebben jarenlange ervaring in de agrarische sector en weten wat er speelt. Ons sterk gemotiveerd team neemt u met liefde voor het vak werk uit handen. En we delen onze kennis met u, zodat u daar in uw bedrijfsvoering uw voordeel mee kan doen. Vertrouwen is daarbij de basis, een duurzame win-winrelatie het doel.

“We combineren onze passie voor techniek en onze liefde voor de agrarische sector. In het belang van onze klanten”
Maverko

Over ons

MaVerko. Een klinkende naam, afgeleid van de naam van onze oprichter Marc Verkooijen. Een jonge, enthousiaste ondernemer die in MaVerko zijn passie voor techniek en de agrarische sector combineert. Hij deed jaren ervaring op in loon- en mechanisatiebedrijven. In april 2012 startte hij met MaVerko. Naast het leveren van optimale dienstverlening aan zijn klanten, werkt Marc voortdurend aan technische innovaties. Zoals onze zelf ontwikkelde methode om peterselie gps-gestuurd op 6,5 meter te oogsten en na te klepelen. En onze eigen mobiele mestscheider: de enorme, unieke capaciteit van deze machine geeft u een zeer voordelige prijs per m3.

Benieuwd naar onze diensten?